Крис Еванс се враќа како човечки факел во Fantastic Avengers: Secret Wars Art

Regiana Adela
0

Ако мислевте дека најмоќните херои на Земјата се собраа за да се борат против Танос и неговата војска во Одмаздници: Крај на играта беше врвот на кинематографскиот универзум на Марвел во однос на големите моменти, тоа очигледно беше само врвот на ледениот брег. Сега, ако им се верува на најновите гласини, претпоследниот филм во Мултиверзумската сага, Avengers: Secret Wars , наводно, ќе фрли уште поголеми изненадувања кои веројатно ќе го разнесат мозокот на секој фан на Марвел.

Од неколку извори е објавено дека во филмот за „Фаза 6“ ќе има ликови од сите филмови на Марвел. И, наводно, не е само ексклузивно за MCU, туку и други ликови од филмовите како X-Men и Fantastic Four , па дури и Spider-Man на Sony ќе се појават во проектот.

Се чинеше дека идејата ги отвори вратите за Крис Еванс да се врати како Џони Сторм, ака Human Torch во 2026 година и додека поранешниот актер на Капетан Америка не е сигурен дали ќе се врати во MCU, мултиверзумот едноставно ги олесни работите многу.

Сосема очекувано, фановите не се целосно против идејата „Најсекси маж во светот“ да се врати на своите корени од Ф4. Дигиталниот уметник на Инстаграм @clements.ink неодамна претстави фан-арт што го прикажува враќањето на Џони Сторм на Еванс и тоа не е ништо помалку од „фантастично“. Проверете го подолу:

Идејата звучи премногу амбициозно на хартија за всушност да се извлече, но ајде да бидеме искрени, ако има некој во Холивуд кој може да го направи тоа, тоа е дефинитивно Marvel Studios. Ако се вистинити гласините дека Кевин Фајџ ги составил речиси сите ликови на Марвел во филмот, тогаш би било безбедно да се претпостави дека Тајните војни ќе имаат подолго траење од крајот на играта . „ Одмаздници: Тајни војни “ на Марвел студио во моментов е закажана за објавување на 1 мај 2026 година.

YTB YTB YTB YTB YTB YTB YTB YTB YTB YTB

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies