Дејв Баутиста можеби ја потврдил смртта на Дракс бидејќи неговото последно појавување ќе биде во Guardians of the Galaxy Vol. 3

Regiana Adela
0

Guardians of the Galaxy Vol. 3 ќе биде последното појавување на Дејв Баутиста како Дракс разурнувачот.

Многу работи навести трејлерот на Guardians of the Galaxy Vol. 3 кој вклучува можната смрт на некои од главните ликови, а еден од нив е и на Дракс. Тоа можеби е потврдено сега бидејќи Дејв Баутиста открива дека филмот ќе биде неговото последно појавување за ликот.

Во една од сцените во Guardians of the Galaxy Vol. 3 трејлер, беше прикажано дека Дракс бил застрелан во нешто што изгледа како затвор и бил придружуван од Гамора и Мантис додека зад нив се води тепачка. Иако тоа потврдува дека чуварите повторно се поврзуваат со Гамора, исто така навести нешто драстично за Дракс.

Смртта на Дракс можеби веќе е потврдена од Дејв Баутиста, актерот што го игра ликот во кинематографскиот универзум на Марвел, во неодамнешното интервју за GQ , бидејќи открива дека Guardians of the Galaxy Vol. 3 ќе биде неговото последно појавување како Дракс.

Баутиста открива: „Многу сум благодарен за Дракс. Го сакам. Но има олеснување [што е готово]. Не беше се пријатно.

Баутиста додава: „Едноставно не знам дали сакам Дракс да биде моето наследство - тоа е глупава изведба и сакам да правам подраматични работи“.

Во стриповите, Дракс е доста тешко да се убие со оглед на неговите регенеративни способности кои го спасија од блиските искуства, но во кинематографскиот универзум на Марвел, се чини дека Дракс има само дел од неговите моќи од оригиналниот изворен материјал.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 можеби е последниот што сите ќе го гледаат Дејв Баутиста како Дракс Разурнувачот и тој можеби е еден од смртните случаи во филмот. Другата смрт за која се шпекулира дека се случила е онаа на Рокет, но сè уште ништо не е потврдено.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 ќе го видиме враќањето на Дејв Баутиста како Дракс разурнувачот заедно со Крис Прат како Стар-Лорд/ Питер Квил, Зои Салдања како Гамора, Карен Гилан како Небула, Пом Клементиеф како Мантис, Шон Ган како Краглин, со гласовите на Бредли Купер како Рокет, и Вин Дизел како Грот.

Настрана од оригиналниот список на Guardians, Guardians of the Galaxy Vol. 3 , исто така, ќе ја има Марија Бакалова како Космо вселенскиот , и дебито на Вил Поултер како Адам Ворлок, Чуквуди Ивуџи како Високиот еволуционер и Даниела Мелкиор и Нико Сантос во необјавени улоги.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 е поставен за прикажување во кината на 5 мај 2023 година.

ykw ykw ykw ykw ykw ykw ykw ykw ykw ykw

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies