Агата: Ковен на хаосот Фотографиите на БТС ја потврдуваат улогата на ѕвездата на Heartstopper

Regiana Adela
0

Agatha: Coven of Chaos веќе започна со снимање овој месец и освен штоѕвездатаHeartstopperЏо Локго направи на Инстаграм нашиот прв поглед зад сцената наспинофот, повеќе фотографии од зад сцената исто така ја потврдуваат улогата на Лок во серијата Disney+ . Погледнете ги сликите подолу:

Според изгледот, Кетрин Хан, Али Ан и Џо Лок шетаа заедно на спинофот на Агата. Еден значаен инсајдер, @MarvelInsiderIN , ја набљудуваше облеката на Лок, јасно укажувајќи дека неговата улога во Агата: Ковен на хаосот е еден од реинкарнираните близнаци на Ванда Максимоф, Били Каплан. Инсајдерот забележа дека ѕвездата на „ Хартстопер “ носи „светла маица и сина дуксерка, дефинитивно Били Каплан“.

Актерската екипа на Агата: Ковен на хаосот ги вклучува Кетрин Хан, Обри Плаза, Пети Лупоне, Дебра Џо Руп, Ема Колфилд Форд, Сашер Замата, Марија Дициа, Али Ан, Мајлс Гутиерез-Рајли, Оквуи Окпоквасили, Дејвид Пејтон, Дејвид Ленгел Али, Амос Глик, Кејт Форбс и Брајан Брајтман.

Додека претходните извештаи за спинофот на Агата имплицираа дека серијата ќе доживее шокантно задоцнување од две години , каде наместо очекуваното деби во 2023 година, ќе заврши за 2025 година, засега се чини дека распоредот за снимање се одржува на песна. Да се ​​надеваме дека ова ќе продолжи за неговото објавување да биде на време.

Ако старите топки се точни за заплетот , Агата: Ковен на хаосот ќе покаже поинаква страна од насловната улога на Кетрин Хан: како заштитник на Били Каплан (Џо Лок). Улогата на Обри Плаза можеби се чуваше во тајност, но се шпекулира дека таа е Морган ЛЕ Феј како една од Ковенот на вештерки посветена на одземањето на Били покрај Мефисто (се шпекулира дека е Саша Барон Коен, кој веќе ја снимил неговата сцени за серијата).

kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd kvxd

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies