Kubo Won't Let Me Be Invisible Датум и време на издавање на епизода 1, одбројување

Regiana Adela
0

Во градот доаѓа уште едно вакво нешто - еве го датумот на издавање на Kubo Won't Let Me Be Invisible од 1-та епизода!

Што се случува кога социјалната пеперутка ќе сретне ѕиден цвет? И покрај тоа што се поларни спротивности, социјално невидливата Хунта Шираиши и разиграната хероина, Нагиса Кубо, стануваат пријатели. Од едно до друго, Кубо решава да го направи Шираиши видлив за сите. Гледајте како се одвива нивното пријателство во Kubo Won't Let Me Be Invisible , епизода 1 !

Што да очекувате во Kubo Won't Let Me Be Invisible Епизода 1

Во Kubo Won't Let Me Be Invisible епизода 1, ќе бидат претставени главните протагонисти, вклучувајќи ја социјалната пеперутка и разиграна хероина Нагиса Кубо и социјално невидливиот ѕиден цвет Хунта Шираиши.

Шираиши се бореше да се истакне меѓу своите соученици уште од почетокот на училиштето, поради неговото исчезнување.

Како резултат на тоа, Шираиши често се замислува себеси како мафијашки лик или NPC во приказна и/или игра.

Изненадувачки, меѓу соучениците на Шираиши има една девојка која редовно разговара со него, како неговото бледнее присуство воопшто да не и пречи.

Тоа е Нагиса Кубо, дружељубива девојка чие присуство ќе ја направи главен лик на приказната, за разлика од Шираиши.

Шираиши и Кубо се колеги во класот кои секогаш се исмејуваат и покрај нивните разлики.

Но, Кубо, без да знае Шираиши, сака само да му помогне да стане општествено видлив со тоа што ќе се осмели да прави работи на час кои се незамисливи.

Еве го датумот на издавање на Kubo Won't Let Me Be Invisible епизода 1

Kubo Won't Let Me Be Invisible Епизода 1 ќе биде објавена во вторник, 10 јануари 2023 година, во сите региони, вклучувајќи ги САД, ОК, Европа и Јапонија.

Сликите од екранот од претстојната епизода, заедно со приказната (на јапонски), се објавени на официјалниот Твитер профил на Kubo Won't Let Me Be Invisible :

Еве го времето на издавање на Kubo Won't Let Me Be Invisible, епизода 1

Во Јапонија, Kubo Won't Let Me Be Invisible Епизода 1 ќе се емитува во 21:30 JST.

kytf kytf kytf kytf kytf kytf kytf kytf kytf kytf

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies