Трејлерот The Last of Us ги прикажува трите правила на Џоел за Ели

Regiana Adela
0

Официјалната страница на Инстаграм The Last of Us го објави најновиот трејлер за претстојната серија на HBO и конечно содржи подлабоки сцени помеѓу Џоел Милер на Педро Паскал и Ели на Бела Ремзи. Една од сцените е дека Џоел ги поставува основните правила за неговиот „товар“.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Доколку не сте играле или гледале видео игра на The Last of Us, оваа статија е полн со ГОЛЕМИ СПОЈЛЕРИ. Читајте на ваш сопствен ризик!

Во играта The Last of Us , ќе бидете изненадени ако знаете дека Џоел и Ели не беа баш моментален почеток на почетокот. Всушност, Џоел се сомневаше дека имунитетот на Ели на вирусот некогаш ќе го спаси човечкиот род доколку се согласат да го одведат детето до кампот на светулките. Сепак, нивната среќа се промени, што доведе Џоел да ги постави основните правила што ги ограничува да станат повеќе од патници заедно:

Правило 1: Ги чуваме нашите истории за себе
Правило 2: никому не кажувате за вашата состојба.
Правило 3: Правете го она што го велам кога го кажувам.

Сепак, Тес (Ана Торв), придружничката на Џоел во тоа време, го убедила да го земе детето, бидејќи сепак морале да ја заменат Ели за повеќе оружје за преживување. Сега, ако Нил Дракман и Крег Мазин планираат директно да го адаптираат изворниот материјал , голема е веројатноста дека ќе ја видиме оваа интеракција и во серијата.

Меѓутоа, непосредно пред да стигнат до човекот кој ја добил картата до кампот на светулките, Тес признава дека се каснала. Кога Џоел ја гледа нејзината заразена рака, Тес ја споредува со раката на Ели која била стара три недели, а сепак некако не изгледала толку лошо. Оставањето на Тес мораше да биде една од најтешките одлуки со кои Џоел мораше да се соочи откако ја изгуби својата единствена ќерка Сара, години пред воопшто да ја запознае Ели.

Ова потоа води до тоа Џоел и Ели на крајот да мора да се справат сами. Пред Ели да се обиде да го утеши момчето, Џоел застана и ѝ ги кажа трите правила што ги има за целото патување, што ги диктира Педро Паскал на приколката. Може да го гледате The Last of Us што се емитува на HBO на 15 јануари 2023 година.

byhd byhd byhd byhd byhd byhd

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies