Се шпекулира дека Лив Тајлер на Неверојатниот Халк ќе се врати во новиот филм за Халк на MCU

Regiana Adela
0

The Incredible Hulk беше еден од најразочарувачките филмови на MCU што постојат, бидејќи последен пат беше виден во 2008 година, пред на крајот, Marvel Studios да го замени Hulk slash Bruce Banner што сега го запознавме, игран од Марк Руфало . Од сите Одмаздници, Банер е единствениот член за кој допрва треба да видиме соло филм или шоу. Сепак, кружи нова гласина дека Марк Руфало наскоро ќе има свој филм за Халк, како и враќање на старата актерска екипа на „The Incredible Hulk “, Лив Тајлер како Бети Рос.

Според упатените од Tales од The ​​Mod Queue пост на Reddit , меѓу многуте претстојни филмови и ТВ-серии на Marvel, World War Hulk е еден од нив. Иако сè уште нема детали за филмот за Халк, инсајдерот истакна дека наскоро ќе се придвижи како филм со Лив Тајлер кој ќе се врати како Бети Рос.

Иако последен пат сме ја виделе актерката во MCU во 2008 година, постоењето на мултиверзумот е она што потенцијално ќе го направи сето ова да се случи. Иако „Марвел“ допрва треба да го потврди „ Халк“ од Светската војна , и сè уште нема временска рамка за тоа кога точно ќе се случи филмот, ова претставува многу можности за филмот за сопственото потекло на Брус Банер!

Со оглед на тоа што се запознавме со Ше-Хулк или Џенифер Волтерс ( Татјана Маслани ), а наскоро и ѕвездата на Индијана Џонс , Харисон Форд , кој доаѓа во MCU како Red Hulk, нема сомнение дека Hulk од светска војна ќе биде еден од највисоките очекуваните филмови на Марвел! Иако сè уште не е јасно како улогата на Бети Рос ќе игра во филмот за кој се шпекулира, бидејќи таа не беше спомената претходно, одлично е да се види како Марвел ги враќа старите членови на актерската екипа да ги репризираат нивните улоги и да се правдаат за нивните заборавени приказни. .

dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb dgcb

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies