Официјалниот трејлер за Scream 6 конечно е тука

Regiana Adela
0

Само неколку недели откако првиот тизер понуди слика за тоа како ќе биде да се спротивстави на новиот Ghostface во Големото јаболко, нашите преживеани од Вудсборо се вратија во првиот официјален трејлер за Scream VI (2023)...

Претстојното продолжение на Scream не беше многу срамежливо во последниве недели, споделувајќи криптични плакати со божиќна тема од неговиот амбиент во Њујорк, мапи на метрото во облик на духови, крстозбори (да, крстозбори ) и нови слики на ликовите што ќе одат повторно против Ghostface.

Сега, само неколку недели откако пристигна првиот тизер, кој ги прикажува преживеаните од Вудсборо од Scream (2022) како се среќаваат со Ghostface во возот на метрото, првата официјална трејлер конечно пристигна - и изгледа прекрасно .

„Никогаш немало таков како мене“, ја предупредува Ghostface Гејл Ведерс (Кортини Кокс). И одејќи по трејлерот, мислиме дека можеби имаат поента...

Праведно е да се каже дека ова изгледа како најразличниот Scream филм досега. Помина амбиентот на Вудсборо, а овој пат, Ghostface (колку од нив ќе има во ова продолжение) ќе биде многу посмело, преземајќи ги нивните жртви на отворени јавни места, додека користи оружје како што се пушки...

А потоа, тука е „светилиштето“ на костими на Ghostface, како и графити на градските ѕидини кои прикажуваат слики од Ghostface и иконската реплика „Кој е вашиот омилен страшен филм? Дали постои култ на Ghostface на слобода? И што значи Ghostface кога велат „Никогаш немало таков како мене“?

А што е со Сем Карпентер (Мелиса Барера)? Дали е таа навистина новата последна девојка, или нејзиното наследство значи дека е предодредена да оди по стапките на нејзиниот пореметен татко Били Лумис? И дали Гејл Ведерс конечно ќе се сретне со својот творец овој пат, не оставајќи никакви наследни ликови во јатото?!

Па, дури и ако тоа се случи, постои еден лик кој се врати од мртвите - Кирби Рид (Хајден Панетиер), кој навидум беше убиен на крајот од Scream 4 (2011). Но, овој пат, навистина не може да се каже кој е безбеден или кој би можел да биде убиецот или убијците.

fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd fjhd

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies