Џеј Џеј Абрамс, наводно, се враќа на директниот Star Trek 4

Regiana Adela
0

Развојот на „Ѕвездени патеки 4 “ е во застој со месеци поради заминувањето на режисерот Мет Шакман да раководи со филмот „ Фантастична четворка “ на MCU . Имаше прашања за тоа дали филмот сè уште се случува воопшто. Но, се разбира, тие треба прво да најдат нов директор пред повторно да продолжат напред за конечно да го остварат тоа.

Сега, звучи како тие конечно најдоа нов режисер за Star Trek 4 и тоа е некој кој веќе бил дел од франшизата. Според информациите од познатиот онлајн инсајдер ViewerAnon , тие слушале шепоти дека Џеј Џеј Абрамс би можел да се врати да го режира Star Trek 4 .

„Немам многу извори за ова, но доволно е интересно, сакам да го објавам таму: Слушнав шепоти дека Џеј Џеј Абрамс можеби ќе се врати на директорската фотелја за STAR TREK 4“, напишаа тие на Твитер.

Мораме да забележиме дека топката сè уште не е потврдена од ниту еден од главните занаети, ниту од некој во Paramount Pictures и Bad Robot Productions, така што засега мораме да го земеме со резерва.

Имајќи предвид дека Абрамс ги режираше првите два филма и моментално е вклучен како продуцент на четвртиот филм, постои голема веројатност веста да биде вистинита. Покрај тоа, Абрамс нема режирано ниту еден филм од Star Wars: The Rise of Skywalker во 2019 година, така што се чувствува дека е време тој повторно да се врати на режисерското столче.

Сепак, како пандан на тоа е тој моментално е вклучен во многу филмски и ТВ проекти во продуцентска функција под неговиот банер на Bad Robot, кој сè уште има договор со Warner Bros, така што може да го спречи да се врати на режисерската фотелја во Star Универзум на патеки .

Како и да е, ова е секако дел од интересна вест за која би можеле да добиеме потврда (ако навистина е вистина) во блиска иднина бидејќи сè уште се обидуваат да најдат нов режисер за филмот што сè уште сакаат да го снимат. како што знаеме.

tfga tfga tfga tfga tfga tfga tfga tfga

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies