Star Wars: The Bad Batch Actor сака да игра омега за возрасни надвор од 2-та сезона

Regiana Adela
0

Можевме да видиме возрасна Омега по настаните во 2-та сезона на The Bad Batch

Нема сомнеж дека Омега беше симпатичен додаток на Clone Force 99 во Star Wars: The Bad Batch и јасно е дека таа порасна толку многу во сезона 2. Но, дали е можно на крајот да го видиме младиот клон како возрасен? Мишел Анг призна дека сака да продолжи да ја игра целосно развиената Омега во идните проекти на „Војна на ѕвездите“ .

Мишел Анг, која е глас на Омега во анимираната серија, неодамна зборуваше за Comicbook.com каде беше прашана дали е заинтересирана да го игра ликот откако клонот ќе порасне. Не е изненадувачки, Анг призна дека е отворена за идејата, но сака да ја истражи приказната на Омега на нејзината сегашна возраст.

„Вистинскиот одговор е апсолутно дека би сакал да одам на тоа патување на Омега, но исто така би морал да кажам дека не сакам таа да порасне премногу брзо“, рече Анг. „Сезоната 1 до 2 беше голем скок, тоа беше добар скок, но патувањето на кое таа е како адолесцент и како остар идентитет за тоа која е таа, но и кои кловнови се вклопија во Лошата група и нејзините браќа . како империјата и погледот на светот се клонираат, не сакам да брзам со тоа. Мислам дека тоа е неверојатно сочно и возбудливо“.

Таа продолжи: „Можеби ова е малку фатално за мене; мислам дека како што секој расте во зрелоста, постои одреден елемент на замор и мислам дека супермоќта на Омега, барем во овој момент, е фактот што таа не е, па затоа таа има навистина нови начини за гледање теми за возрасни и тоа беше радост“.

„Мислам дека тоа е убав глас за Омега во моментов, а потоа и за светот на „ Војна на ѕвездите “, па не би сакал таа да го изгуби толку брзо“, заклучи Анг.

Ја сакаме идејата да ја видиме Омега како возрасна и се прашуваме каква би била таа за неколку години од сега. Во меѓувреме, прекрасно е да се види во акција со нејзините големи браќа.

Првите две епизоди на Star Wars: The Bad Batch Season 2 сега се емитуваат на Disney+.

uhesh uhesh uhesh uhesh uhesh uhesh uhesh uhesh

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies