Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 5 Датум на издавање, време на издавање, одбројување, спојлери, трејлер, клипови, заплет, теории, протекување, прегледи, вести и сè што треба да знаете

Regiana Adela
0

Сид е нивен сојузник долго време, но има предупредување, а следна е Star Wars: The Bad Batch!

Тоа е трка за победа и остатокот од тимот се со Cid за да учествуваат во една. Сепак, пристигнува застрашувачко предупредување, но дали тоа ќе се случи? Еве сè што треба да знаете за Star Wars: The Bad Batch Season 2, Episode 5 !

Предупредување! Овој дел може да содржи спојлери за Star Wars: The Bad Batch Season 2. Читајте на ваш сопствен ризик!

Што се случило пред Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 5?

Во Star Wars: The Bad Batch Season 2, Episode 4 со наслов Побрзо , Хантер и Ехо презедоа задача за Сид да ги има Омега, Техника и Wrecker и таа ги носи на трка за немири во Сафа Тома. Сид го посетува нејзиниот тркач со дроиди, TAY-0.

Предизвик е поставен на Сид од Милеги, нејзиниот деловен ривал, и тркачот Џет Веним. До следната рунда, Милеги му кажува на Веним да мами за ТАЈ-0 да загуби, но кога е време Милеги да собира, Омега влегува да го предизвика во замена за слободата на Сид.

Бидејќи TAY-0 беше уништен во несреќата, Tech го зазема местото на TAY-0 и со оглед на неговиот калкулативен интелект, дури и кога не е искусен да учествува на такви трки, тој победува. Милеги му враќа на Сид, но тој ги предупредил дека Сид може да биде предавник против нив еден ден.

Каде да гледате Star Wars: The Bad Batch сезона 2, епизода 5?

Star Wars: The Bad Batch ексклузивно се емитува на Disney+ како што е под капата на Disney и Lucasfilm. Епизодите ќе бидат бесплатни за оние со активна претплата на платформата за стриминг што чини 7,99 долари месечно или 79,99 долари годишно.

Кога е датумот и времето на објавување на Star Wars: The Bad Batch сезона 2, епизода 5?

Star Wars: The Bad Batch Season 2 Episode 5 е закажана за објавување на 25 јануари 2023 година, во 12 часот попладне, 2 часот по полноќ и 3 часот по полноќ, во зависност од вашата временска зона, исклучиво на Дизни+. Насловот на епизодата е Entombed .

hvcx hvcx hvcx hvcx hvcx hvcx

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies