Фановите на Ant-Man 3 останаа во шок поради „неразумното“ отсуство на омилениот лик

Regiana Adela
0

Додека Ant-Man and the Wasp: Quantumania продолжува да добива мешани реакции и од фановите и од критичарите, фановите на MCU останаа во уште поголем шок од големото откритие на режисерот Пејтон Рид зад отсуството на омилениот лик на фановите на франшизата, Луис, кој го игра Мајкл . Пења .

Луис отсекогаш бил еден од најголемите комични релјефни ликови во франшизата, а обожавателите сведочеа дека неговото отсуство било една од „најголемите грешки“ што Рид ги направил при остварувањето на тројката. Видете, дури и претходните ликови како Курт (Дејвид Дастмалчијан) мораа да се вратат со нова улога. Навивачите на MCU не можеа да смислат друго објаснување зад оставањето на Луис во прашина.

Додека обожавателите на Ant-Man останаа вознемирени од зборовите на Рид: „Немаше верзии на овој филм [со Луис]“ и „Едноставно немаше смисла [да се вклучат Луис и другите“.“, се наведува целосната изјава на режисерот. идејата само да се зближи семејството Ланг. Гледајќи како Ant-Man and the Wasp: Quantumania не само што го донесе Канг Освојувачот, туку дури и MODOK , бројот на кастингот беше премногу голем за да се игнорира.

Сепак, ова не значи дека ги видовме последните лудории на Луис! Потенцијалниот Ant-Man 4 беше потврден пред објавувањето на Ant-Man 3 , и со оглед на тоа што може да излезе од радарот од големите приказни на ниво на Avengers, има огромни шанси Пења да се врати.

Луис на Пења можеби се сметаше за комичен релјефен тип на лик во филмовите, но токму тоа ја прави франшизата Ant-Man различна од другите филмови на MCU. Без најдобрите пријатели на триото на Скот Ланг, немаше да биде забавен филм, што всушност е една од многуте поплаки на фановите на MCU зад причината за нивните мешани критики за триквел.

Додека Марвел Фаза 5 го пречекува Канг Освојувачот и новата листа на херои на MCU, Ant-Man 3 како нејзиниот отворач се чини дека е хит и промашување кај неговите гледачи. Иако ова оди според планот во нивното воведување на новото големо лошо, како изгледа иднината на Ant-Man во MCU?

jdr awrw

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies