Aquaman 2, наводно, причината зошто Џејсон Момоа сака да биде фрлен како Лобо

Regiana Adela
0

Изгледа деновите на Џејсон Момоа како Атлантскиот крал на DC Universe навистина се при крај. Оваа недела, неколку извештаи се појавија на интернет во кои се тврди дека очекуваниот Аквамен и изгубеното кралство е последната жртва на сомнителните креативни одлуки на Warner Bros.

Од официјалната потврда дека студиото DC ќе го чуваат Џејмс Ган и Питер Сафран, Момоа предизвикува шпекулации за потенцијална промена на карактерот во рестартираниот DCU. Сега, новата гласина открива зошто актерот е толку категоричен да го игра Лобо и целосно да ја напушти улогата на Аквамен.

Инсајдерот Џеф Снајдер (преку The Direct ) е последниот што извести за шпекулираните негативни резултати од скринингот на тестот на Aquaman 2 и според него, тоа е главната причина за Момоа што сака да добие улога на Лобо во рестартираната франшиза на Ган и Сафран. Дополнително, Снајдер тврди дека студиото DC сè уште не го официјализирало бидејќи Warner Bros. Discovery сè уште се надева дека ќе го повтори триумфот на првиот филм на бокс офисот.

Тој рече: „Слушам дека е страшно и затоа Момоа ќе биде Лобо понатаму. Но, тие сè уште не можат да го кажат тоа затоа што тогаш тоа би било куцачка патка... и DC се надева дека ќе извлече уште една милијарда од благајните. И првото беше ужасно, така што не е големо изненадување“.

за Аквамен 2 се рекоа дека биле прилично неодоливи, при што еден советник вели дека филмот претрпел поради тоа што СБ премногу интервенирала во креативната визија на Џејмс Ван. Краткото учество на Амбер Херд во продолжението, наводно, е и единствената спасоносна благодат и тоа кажува многу за франшизата што можеше да генерира милијарда долари за тогашниот DCEU.

Но, дали е навистина важно во овој момент? Gunn и Safran и онака ја рестартираат франшизата, така што мислам дека слабата изведба на следните три филма ( The Flash , Blue Beetle и Aquaman 2 ) нема да влијае на новиот DCU.

Аквамен и изгубеното кралство ќе се појави во кината на 25 декември 2023 година.

bszed bszed bszed bszed bszed bszed bszed bszed bszed bszed

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies