Наводно, Грант Гастин го игра улогата на новиот DCU, Флеш кој го заменува Езра Милер

Regiana Adela
0

DC Universe на Џејмс Ган и Питер Сафран не е поставен за лансирање до 2025 година, но веќе ја знаеме суштината на нивните планови за франшизата за рестартирање. Доколку не сте знаеле, самиот Ган потврди дека The Flash ќе го засади семето за „новата“ DCU, но некои работи остануваат нејасни како иднината на Езра Милер.

Статусот DCU на контроверзната ѕвезда е обвиткан во неизвесност, но и покрај извештаите дека тој е дел од сечкањето заедно со Хенри Кавил и Бен Афлек, студиото DC навидум ја остави вратата отворена за тој да ја репризира улогата во иднина. Сега, нова гласина се спротивставува на тоа и се чини дека Ган и Сафран всушност ќе ја отфрлат 30-годишната ѕвезда.

Според Џон Кампеа (преку The Direct ), Грант Гастин, кој го игра Бери Ален во ArrowVerse, може многу добро да биде официјалната замена на Милер пред промената на DCU. Тој рече: „Дали би можеле, до крајот на филмот „Флеш“, буквално да видиме нов изведувач во улогата на Бери Ален АКА „Флеш“? дали е нешто што, за евиденција, јас не го купувам, добро?"

Кампеа продолжи: „Но, ќе ве известам за ова, само затоа што е забавно за темата на разговорот. Ми кажа една мала птица и сигурен сум дека оваа мала птица им кажува и на неколку други луѓе, па веројатно ќе го видите ова како се појавува во текот на следниот ден или два на некои други места, како и дека, само кратка верзија, Грант Гастин, кој го игра Блесокот во телевизиската серија Флеш ќе биде нов блиц на универзумот на DC“.

Се разбира, сè уште е тешко да се купат тврдењата на Кампеа, особено имајќи предвид дека Ган и Сафран неодамна изјавија дека вратата е сè уште отворена за Милер да се врати како Скарлет Брзистер откако ќе го заврши лекувањето за ментално здравје. Од друга страна, постои голема шанса дека тоа е само маркетиншки трик од DC Studios бидејќи очигледно, тие сè уште треба да го продадат претстојниот филм и покрај рестартирањето на франшизата во 2025 година.

Флеш доаѓа во кината на 16 јуни. Во меѓувреме, сега се прикажува деветтата и последна сезона на The Flash на CW.

kdrn kdrn kdrn kdrn kdrn kdrn kdrn kdrn kdrn

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies