Фудбал: Слушајте и претплатете се на подкастот Essential Football од Sky Sports

emalia
0

 Викенд во Премиер лигата: Повторно го искористи Арсенал | Спарс оди четврти | Притисок врз Потер

Тоа беше уште едно коло во Премиер лигата преполно со драма и заврши со промена на врвот, ново пристигнување во првите четири и некои сериозни промени во и околу зоната за испаѓање.


Се борите да останете во чекор со сето тоа? Не плашете се! Вашиот викенд во Премиер лигата е тука!


Слушајте го падот на „чуварската криза на Њукасл, уште една голема победа на Гудисон Парк за Шон Дајч, потенцијално одлучувачки ден за Арсенал и многу, многу повеќе додека Питер Смит и новинарите и експертите на Скај Спортс ја заокружуваат акцијата...

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies