Том Круз зборува за неговото минато шпекулирано кастинг на Iron Man

Regiana Adela
0

Роберт Дауни Џуниор стана синоним за улогата на Тони Старк/Iron Man благодарение на неговиот иконски мандат во MCU што траеше 11 години, завршувајќи со епската смрт на ликот до крајот на Avengers: Endgame . Во овој момент, фановите не можат да замислат некој друг актер да ја игра улогата освен него.

Во изминатите неколку години имаше тврдења дека пред кастингот на Дауни Џуниор во улогата, Том Круз речиси го играше ликот во еден момент, а пред објавувањето на Doctor Strange во Multiverse of Madness се појавија гласини дека тој конечно ќе го игра улогата преку друга варијанта на херојот.

За да се разрешат гласините, ComicBook.com неодамна го праша Круз дали тој всушност бил во конкуренција да го игра Iron Man во минатото и дали е заинтересиран да глуми во некој стрип филм во одреден момент во иднината.

"Не блиску, не блиску. Го сакам Роберт Дауни Џуниор и не можам да замислам некој друг да ја игра таа улога. И мислам дека тоа е совршено за него", одговори тој пред да се осврне на неговата потенцијална вмешаност во стрип филм.

„И погледнете, гледам филм и размислувам, ништо не исклучувам. Тоа е каква е приказната, каков е ликот, дали ме интересира, дали чувствувам дека ова е она во што публиката би сакала да ме види, што дали можам да научам, што можам да придонесам. Навистина така гледам на работите“.

Звучи дека гласините можеби воопшто не се вистинити, а Круз не беше баш блиску да ја игра улогата кога беше накратко вклучен во проектот. Во ретроспектива, потешко е да се мисли дека некој друг актер (дури и мега филмска ѕвезда како Круз) ја игра улогата на Тони Старк и Марвел сигурно го направил вистинскиот избор со Дауни Џуниор.

Во исто време, не можете а да не помислите како би изгледало доколку Круз на крајот ја преземе улогата и сè што навистина можеме да помислиме е дека ќе биде многу поразлично од она што го направи Дауни Џуниор. Во моментов, има длабоко лажни видеа низ мрежата кои се однесуваат на хипотетичкото прашање.

vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx vnfdx

 

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies