Захари Леви се соочува со потсмев од MCU Fandom откако се јави во Deadpool на Shazam DC

Regiana Adela
0

Се подразбира дека Захари Леви е еден од најсимпатичните актери во Холивуд, но тој не освојува поени на популарност во последно време. По возбудливите контроверзии минатиот месец за неговата објава на социјалните мрежи за која се претпоставуваше дека е поврзана со целото движење против вакцинација, ѕвездата на Shazam од DC! Fury of the Gods уште еднаш се разбранува на интернет за споредување на Били Батсон со еден од најпопуларните ликови на Марвел.

Зборувајќи за списанието SFX , Леви рече дека го гледа Shazam како верзија на Deadpool на DCU, само помалку насилна и повеќе насочена кон различна публика. „Ми се допаѓа што стануваме најсубверзивни од сите ликови на DC, речиси како Deadpool of DC. Дедпул може да седи надвор од него и да коментира за сето тоа и да се забавува со сето тоа - очигледно со повеќе R-оцена , зрел начин. Ние го правиме истото, само малку попријателски за семејството!“

Очигледно, неговите неодамнешни забелешки не им се допаднаа на љубителите на стриповите. На Твитер, поранешниот актер на MCU се соочи со потсмев затоа што го споредил неговиот лик од DC со Merc with a Mouth, при што некои се прашуваат дали навистина го разбира Shazam или не. Во продолжение погледнете некои од реакциите:

Во меѓувреме, иднината на Захари во новиот DC Universe на Џејмс Ган и Питер Сафран останува неизвесна, но во последните неколку месеци, тој изрази уверување дека нема да биде дел од блокот за сечење и покрај очигледната желба на студијата да фрли група нови актери.

Додека студиото DC допрва треба да ги официјализира работите, дефинитивно се надеваме дека таквите како Леви ќе се задржат во DCU бидејќи искрено, Shazam ! франшизата е една од спасителните благодати на стариот режим.

Шазам! Fury of the Gods треба да се појави во кината на 17 март 2023 година.

kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf kcvgf

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies