The Last of Us Star ја задева судбината на Томи во можниот дел 3 на играта

Regiana Adela
0

Џефри Пирс веќе го имаше своето деби како Пери во серијата The Last of Us на HBO , но гејмерите сè уште го знаат како гласот на Томи во оригиналната игра. Значи, има ли шанси да видиме повеќе од братот на Џоел во трета титула? Пирс ја зафркаваше судбината на Томи кога тој ќе се врати во можниот „ The Last of Us Part III“.

Во The Last of Us Part II , Томи беше разбирливо скршен откако Џоел беше убиен од Аби. Иако тргнува по жената, Аби успева да побегне. Постапките на Томи доведуваат до тоа неговата сопруга Марија да одлучи тие да поминат некое време разделени.

Значи, што би можело да се случи со Томи до моментот кога ќе го сретнеме повторно во „ Последниот дел од нас“, дел 3 ? Џефри Пирс изјави за GamesRadar дека се ќе зависи од Нил Дракман и остатокот од тимот во Naughty Dog.

„Мислам дека една од моите омилени работи за Нил и културата на Naughty Dog е тоа што тие кажаа многу јасно, ако не можеме да најдеме привлечни приказни за раскажување во тој свет, не ни е грижа колку пари ќе направи, ние нема да го направиме тоа - што во овој вид на ден и возраст е речиси нечуено“, рече Пирс.

„Има многу потенцијал за тоа што Томи би се обидел да го направи, но тој е исто така прилично тежок хендикепиран до моментот кога вториот натпревар ќе заврши на многу реален начин“, продолжи тој. „Значи, неговата способност да врши сила на кој било начин е секако компромитирана. Би бил навистина заинтересиран да видам како Нил, ако сака да ја раскаже таа приказна, како се справува со неа, како ја развива и во што прераснува. Мислам дека ако направат нешто, тоа ќе биде одлично.

The Last of Us Part 3 сè уште не е официјално објавен. Во меѓувреме, шестата епизода од серијата на HBO ќе има премиера во недела, 19 февруари 2023 година.

ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb ldrvb

 

Publicar un comentario

0Comentarios
Publicar un comentario (0)

Trending Article Movies